Elisa haastoi minut vastaamaan tähän pienimuotoiseen kyselyyn. Haasteisiin on aina kiva vastata :) Laitan vielä kuvia, joita napsin eilen istuessani saunan jälkeen parvekkeella.

1503726.jpg

1. Miten monta blogiviestiä olet kirjoittanut blogiisi?

n. 210, aika paljon jo!

2. Miksi aloit kirjoittamaan omaa blogia nettiin?

Etsin joskus reseptejä netistä ja päädyin Marien ruokablogiin. En ollut koskaan ennen käynyt ruokablogissa ja ihmettelin, että mikäs tämä tämmöinen juttu on. Marien sivuilta päädyin Pastanjauhantaan, johon oli vaikea olla ihastumatta. Vähän aikaa hauduttelin ideaa omasta blogista, joka syntyi marraskuussa 2006. Podin tuolloin kamalaa ikävää, kun Juho oli vaihdossa ja bloggaamalla sain aina ajatuksen muualle :)

3. Millä nettisivuilla käyt, kun olet netissä?

Vakio reittini on koulun sähköposti, toinen sähköpostini, Keittokomero, josta surffailen kaikki linkkilistani ruokablogit läpi ja lopuksi käyn Piilomajassa, joka taitaa olla ainoa seuraamani ei-ruokablogi. Että aika blogipainotteista surffailua. Toki käyn muillakin ruokasivuilla ja etsin paljon reseptejä. Sitten on tietysti Moodle, jossa suoritan joitain kursseja (inhoan verkkokursseja!). Uutisia tulee luettua harvoin, koska tykkään enempi lukea SavonSanomia.

4. Onko sinulla omaa kotisivua netissä?

Eipä ole, minulle on jo suuri saavutus, että osasin julkaista oman blogin.

5. Osaatko puhua muita kieliä kuin äidinkieltäsi? Mitä kieliä?

No enklantia tietysti, enkä minä nälkään kuolisi Ruotsissakaan. Saksassa saattaisin selvitä muutaman päivän elossa.

6. Mitä ohjelmia seuraat TV:stä?

Teharia olen seurannut jo vuosikaudet. Tällä hetkellä suosikit ovat Rimis ja 24. Ja nyt tietysti Tanssii tähtien kanssa! Pakoa ja Lostiakin tulee seurattua. Väitän aina, että katson vähän telkkua, mutta onhan noissa jo katsomista!

7. Hissi vai portaat?

Hissi (oon laiskamato!)

8. Onnen- ja epäonnennumerosi?

Ei ole, en edes lottoa :D

9. Haasta tähän pienimuotoiseen kyselyyn kolme bloggaajaa.

En haasta ketään, mutta halutessaan saa jatkaa tätä haastetta.

1503807.jpg