Heipä hei!

Tervetuloa uuteen ruokablogiini! Kuten jo ehkä nimestä käy ilmi, aion kerätä tänne keittokomeroni tuotoksia. Kyllä, myös keittokomerossa voi tehdä ihan oikeaa ruokaa! Reseptini ovat pitkälti lehdistä sekä keittokirjoista kerättyjä, kuitenkin tarkan seulonnan läpikäyneitä. Myös omia ohjeita löytyy. Ohjeisiin kannattaa suhtautua pienellä varauksella, en nimittäin juurikaan käytä mittalusikoita tms., joten tarvitaan jonkinlaista "näppituntumaa" näiden toteuttamiseksi. Keittokomeroon ilmestyy myös muuta ruokaan ja syömiseen liittyvää sälää. Toivottavasti noin vuoden päästä täällä olisi jo jonkinlainen kokoelma tuotoksiani ja jokunen uhkarohkea olisi ehkä niitä saattanut kokeillakin.

Rakkaan harrastukseni innoittajana on toiminut isäni Asko, leipurimestari, tuotesuunnittelija ja lapsuudenkotini kokki. Innokkaana maistelijakaartina ovat toimineet siskoni Vilja ja poikaystäväni Juho(myös lukuisat vieraat ovat joutuneet uhreiksi). Totuudentorvena on pöydässä istunut äitini Anne, jonka ilme kertoo aina missä mennään ;). Vaikutteita keittiööni olen saanut lempimaastani Kreikasta sekä lukuisilta muilta ulkomaanmatkoilta. Ohjeissani saattaakin havaita vahvan Välimeren keittiön läsnäolon kera savolaisen rennon meiningin.

Ehkäpä jo huomenna saisin kirjattua tänne ihka ensimmäisen ohjeeni. Jos ylitän nohevuuden rajat, lisään tänne myös kuvia kokkailuistani.

Terveisin, Sohvi "Nuudeli" Nieminen

P.S. Aloitan uudenuutukaisen blogini kirjoittamisen nauttien(?) samalla nuudeleita chiliketsupilla höystettynä :D Ei vaikuta lupaavalta!