...Ja ainahan sitä aikaa löytyy bloggaamiselle! Nyt saa riittää fysiikka ja kemia tältä päivältä, alkaa tulla optiset aktiivisuudet korvista ulos! Mistähän johtuu, että hyvän ruuan syöminen tai laittaminen ei tule koskaan korvista ulos??? Arkiruuan väsääminen sitä vastoin joskus kyllästyttää...

Hedelmäinen juustosalaatti

  • 250g juustoja(2erilaista, esim. Mona Lisaa ja Edamia)
  • 1 ruukku salaattia
  • 300g hunajamelonia
  • 400g tuoretta ananasta
  • 1 ruukku basilikaa

Kuutioi juusto, ananas ja meloni. Revi salaatti laakealle lautaselle ja revi puolet basilikasta salaatin joukkoon. Ripottele muut ainekset tasaisesti salaatin päälle. Revi loput basilikat hedelmien päälle.

348937.jpg

Paholaisen salaattikastike

Ken tunnistaa tämän reseptin omakseen, ilmineeratkoon itsestään tänne. Muistan löytäneeni tämän jostain blogista, mutta en muista mistä!

  • 1 munankeltuainen
  • 1tl omenaviinietikkaa
  • 1rkl sinappia
  • 0,5dl ketsuppia
  • 1rkl paprikajauhetta
  • 1tl suolaa
  • 1rkl sokeria
  • 3 isoa valkosipulinkynttä puristettuna
  • 1,5dl öljyä
  • n.3-5rkl kylmää vettä

Riko kulhon pohjalle munankeltuainen. Mittaa joukkoon muut ainekset lukuun ottamatta öljyä ja vettä. Sekoita ainekset hyvin. Kaada öljy ohuena nauhana kastikkeen joukkoon, näin se saa majoneesimaisen tunnun. Kaada sitten kylmää vettä niin paljon, että saat sinua miellyttävän paksuuden kastikkeeseen.

348958.jpg