Tänään alkoi joululoma ja viimeinen tenttikin meni hyvin! Kaikkeni antaneena raahauduin kotiin ja päiväunille, koska aamulla piti herätä niin epäinhimilliseen aikaan(kuudelta) :D Illalla on siis luvassa pikkujoulubileet Juhon kotiinpaluun kunniaksi. Alan valmistella niitä pikku hiljaa, mutta ensin lisään yhden uutuuden, jonka bongasin eilen kaupasta.

Kaikki missä lukee sana tomaatti, yrtti, oliiviöljy tai Välimeri päätyy lähes poikkeuksetta meidän ostoskärryyn. Niin tälläkin kertaa. Estrellalta oli tullut kauppoihin uusia Välimerihenkisiä pähkinäsekoituksia nimeltään Nut Temptations, joista valitsin tietysti Tomato & Basil. Pussissa luvataan seuraavaa: Peanuts and cashew nuts with tomato and basil seasoning and marinated sundried tomatoes. Eihän tuollaista voi vastustaa :D Ja kaiken kukkuraksi: "The taste of sundried tomatoes and fresh basil brings your senses to a rustic, northern Italian landscape kissed by the hazy sun on a warm summer morning. Ihanan kliseistä, pelkästään tuon kuvauksen takia pakko maistaa.

Napostelin äsken pähkinöitä ja hyviähän ne olivat! Näitä laitan varmasti ensi kerralla salaattiin. Ovat kyllä näin paljaaltaankin oikein maistuvaa naposteltavaa!

Nyt menen siivoamaan ja kokkailemaan. Huomenna luvassa sitten pikkupurtavien ohjeita! ....Oli siellä joitain uusia sipsejäkin....

300456.jpg

Vähän pimeä kuva, koska salama ei suostunut yhteistyöhön!