Guten Abend!

Eilen meillä oli Juhon kanssa "Italia-hurmos", eli päivällä lounastimme italialaisessa kahvilassa ja illalla kävimme syömässä italialaisessa ravintolassa. Eilen emme kokkailleet mitään itse, mutta ruuat olivat kuitenkin "kansainvälistä luokkaa". Illalla lähdimme kohti Saksan yöelämää ja minäkin pääsin tutustumaan olutkulttuuriin.
Vihdoin ja viimein saan ensimmäiset kuvat tänne. Pahoittelen etten ole perehtynyt kuvauksen saloihin, joten kaikki kuvat eivät ole parasta mahdollista laatua. Alla siis kuvia selityksineen eilisestä Italia-hurmoksesta.

Ciabatta heiss & herzhaft

Juho tilasi kahvila Östermannissa Ciabatta heiss & herzhaft mit italienischen Landschinken, Tomatenscheiben, Basilikum und Mozzarella überbacken. Eli vapaasti suomennettuna ciabattaa parmankinkun, tomaattiviipaleiden, basilikan ja mozzarellan kera. Minä otin Caesars salad mit Römersalad mit herzhaftem Käsedressing, Croutons, gebratenen Speck und Parmesan. Eli Caesarin salaatin juustokastikkeen, paistetun pekonin, krutonkien ja parmesaanin kera. Minä en tietysti lukenut koko menua ja luulin saavani kanaa. :) Caesarin salaatti pekonillakin oli erittäin maukas! Voisinpa melkein kokeilla kotonakin.

Caesars salad

Illalla menimme siis italialaiseen ravintolaan nimeltään La Finestra. Paikka oli todella tunnelmallinen ja yllättävän täysi tiistaipäiväksi. La Finestrassa minä otin alkupalaksi antipastilautasen a´la La Finestra ja Juho tilasi rapucoktailin. Pääruuaksi otimme molemmat pienet pizzat. Ruuan kanssa tilasimme puolen litran karahvin viiniä. Ruoka oli aivan mahtavaa! Minun alkupalalautanen oli tosin niin iso, että näin jo painajaisia pizzasta :) Onneksi pizzat olivat tosi pienet, joten pyörimme vain puoliksi ulos ravintolasta.

Antipastilautanen a´la La Finestra

Rapucoktail