Maanantaina keksin piristävän lisuke-/ alkusalaatin mozzarellasta ja verigreipistä. Teki mieli jotain erilaista lisuketta pastan kaveriksi ja jotenkin oli mozzarella fiilis. Lisäksi löysin Järvikylän uutuus rehua, viinisuolaheinää (tätä varmasti myydään muualla Suomessa vanhana tuotteena, mutta meillä oli oikein UUTUUS-tarra), joka löysi heti tiensä ostoskärryyn. Aika hauskan makuinen uusi tuttavuus ja etenkin kauniin värinen! Toivottavasti tätä saa jatkossakin Kuopiosta. Tein meille molemmille omat annoslautaset, mutta enemmänkin olisin voinut syödä.

591076.jpg

Mozzarella-verigreippisalaatti

  • 1 verigreippi
  • 1 mozzarellapallo
  • erilaisia salaatteja
  • viinisuolaheinää
  • oliiviöljyä
  • valkoviinietikkaa
  • suolaa + pippuria myllystä

Kuori verigreippi ja poista siitä kalvot. Leikkaa kuutioiksi. Revi salaatit laakealle lautaselle. Ripottele päälle greipit ja revi mozzarella suupaloiksi. Lorauta päälle oliiviöljyä ja viinietikkaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Koristele viinisuolaheinällä.

591079.jpg