Uskaltauduin vihdoin ja viimein kokeilemaan sushia kotioloissa. Otin aluksi selvää erilaisista susheista, ohjeista, pöytätavoista yms., eli valmistautuminen oli huolellista. Ja voin kertoa: ei ollut kovin helppoa löytää Kuopiosta kaikkia haluamiaan tarpeita :) Valmistin riisin kaikkien taiteensääntöjen mukaisesti (siitä tuli tosi maukasta) ja valitsin tuoreet raaka-aineet. Päätin keskittyä tekemään vain maki susheja, ettei koko ilta mene tuhratessa. Makit onnistuivat suht hyvin, ainakin omaan silmään ihan kelvollisesti. Olin jo ihan innoissani, että nyt meni paremmin kuin osasin odottaa, mutta ilmeet pöydässä olivat jotain ihan muuta o_O

Voitteko viisaammat kertoa mikä on SE JUTTU näissä kummallisissa rullissa? Minä en ainakaan tavoittanut mitään tajuntaa räjäyttävää... En tiedä mikä meni metsään, vai eikö tämä nyt vain ollut minun juttuni (totta puhuakseni vieroksuin merilevän makua)??? Aloin jo vahvasti epäillä, että sushia on ylistetty vain sen trendikkyyden vuoksi. Kertokaa teidän kokemuksia ja näkemyksiä asiasta, olisi tosiaan kiva kuulla, mikä sushissa niin viehättää (muu kuin esteettisyys).

1076532.jpg

Täytteinä oli kalaa sekä kasviksia. Älkää välittäkö aivan luokattoman rumista syömäpuikoista!

1076541.jpg