Suunnittelin tämän viikon ruokia ja jotenkin jumituin Ruokalan sivuille. Sieltäpä kehkeytyi oiva ruokalista, josta tänään toteutin hunajamarinoituja possunkyljyksiä, perunagratiinia ja sitrussalaattia. Sitrussalaatti oli tarkoitettu tulisen makaroonilaatikon kaveriksi, mutta en voinut enää vastustaa mehukkaita verigreippejä... Postaan nyt salaatin, koska se ei lainkaan kuulu tähän poppooseen. Todella maittava lisukesalaatti!

726774.jpg

Sitrussalaatti kahdelle

  • 1 makea appelsiini
  • ½ verigreippi
  • Lollo Rosso-salaattia

kastike:

  • kunnon loraus oliiviöljyä
  • pienempi loraus punaviinietikkaa
  • sormisuolaa
  • mustapippuria
  • ripaus sokeria

Kuori hedelmät ja leikkaa niistä kalvot pois. Revi salaatti lautaselle ja kuutioi hedelmät sen päälle. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja kaada salaatin päälle. Anna tekeytyä hetki jääkaapissa. Jos teet salaatin etukäteen, älä sekoita kastiketta salaattiin liian ajoissa.