Tässä vielä ystävänpäivän muffareiden ohje. Nämä olivat hyviä ilman tuota kuorrutustakin. Tosi kosteita ja kuohkeita.

394804.jpg

  • 200g margariinia
  • 2dl sokeria
  • 2 munaa
  • 4dl vehnäjauhoja
  • 0,5dl perunajauhoja
  • 2tl leivinjauhetta
  • 2tl vaniljasokeria
  • 2dl maitoa
  • 1 kypsä päärynä
  • 2dl vattuja

Kuorrutus:

  • 100g valkoista suklaata
  • 200g vanilja- tai maustamatonta tuorejuustoa
  • koristerakeita

Ota kaikki ainekset huoneenlämpöön reilusti ennen leivontaa. Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Lisää maito, kuutioitu päärynä ja jäiset vatut taikinaan. Sekoita kaikki vielä kerran hyvin yhteen. Nostele taikina muffinivuokiin(kannattaa käyttää oikeaa vuokaa, koska paperiset tahtoi levitä). Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa(itse luotan vesihauteeseen, koska en jaksa vahdata mikroa). Sekoita sulanut suklaa ja tuorejuusto. Levitä kuorrutus ja rakeet jäähtyneiden muffineiden päälle. Laita hetkeksi vetäytymään jääkaappiin. Tarjoile samana päivänä.